I. Identificare comerciantului online
Serviciul www.logouri.ro este oferit de SC LOGOPRINT ADVERTISING SRL
Date de contact :
office@logouri.ro
0730 46 48 50
Sediul : M.Kogalniceanu nr 6 Piatra Neamt
Punct de lucru: G.B tudor nr 3 Bucuresti Judet : BUCURESTI
C.I.F. : RO 25615826
J27/441/2009
II. Despre www.logouri.ro
www.logouri.ro este un serviciu de comert electronic / comert online / prin internet. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite pe site sau prin telefon.
Produsele comercializate de SC LOGOPRINT ADVERTISING SRL sunt produse noi.
III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul www.logouri.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis de dvs. prin e-mail sau furnizat de dvs. prin orice alta modalitate (de exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale) apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite numanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.logouri.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, irevocabila si neexclusiva a hiperlink-urilor catre pagina de index a www.logouri.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.logouri.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva.
Pentru orice probleme legate de proprietatea intelectuala va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail office@logouri.ro.
IV. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul www.logouri.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont pe site).
Intrucat prevederile Termenilor si conditiilor de utilizare pot fi modificate, va rugam sa le cititi periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.logouri.ro. Site-ul www.logouri.ro nu vinde produse minorilor sub 18 (optsprezece) ani. www.logouri.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vanzarea de produse la propria sa discretie.
V. Datele personale / Politica de confidentialitate
Mai multe informatii despre politica de confidentialitate Logouri – aici.
VI. Cum cumpar
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.logouri.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
– identificarea si alegerea produselor
– completarea formularului de pe pagina de pridus
– in functie de cerinte se transmite o oferta de pret
– se proceseaza comanda finala si se trimite prin curier rapid (Nemo Express sau in cazuri speciale alt curier)
– plata se poate face doar cu OP sau Ramburs (numerar la curier)
Plata se efectueaza prin transfer bancar/ordin de plata sau ramburs, iar costul final va contine pretul produsului comandat + taxa de curier de 20 lei. Pentru comenzile de peste 300 RON sau in unele campanii, costul transportului poate fi gratuit. Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.logouri.ro sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care site-ul isi deruleaza operatiunile.
Pentru ca livrarea sa se efectueze in cele mai bune conditii, atunci cand transmiteti datele de livrare, asigurati-va ca acestea sunt complete si corecte. Nu ne asumam raspunderea pentru livrarile intarziate cauzate de lipsa datelor complete.
Conform noilor reglementari legal, ORDIN nr. 3769 din 23 decembrie 2015, incepand cu 01.10.2016 toate facturile trebuie sa contina toate datele de identificare, astfel clientul este obligat sa ne transmita toate necesare pentru facturare.
VII. Preturile
Fiind produse personalizate in intregime, pretul va fi comunicat dupa completarea unui formar cu toate specificatiile dorite. Preturile comunicate sunt in RON, fara TVA.
VIII. Forta majora
www.logouri.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.logouri.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect in cauze care nu depinde de vointa www.logouri.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.logouri.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.logouri.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia in vigoare.
IX. Publicitatea
www.logouri.ro poate afisa in paginile sale reclame la produsele din oferta sa, precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.logouri.ro si prin acceptarea Termenilor si conditiilor de utilizare si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.
X. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale
www.logouri.ro respecta dreptul la propietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de e-mail: office@logouri.ro sau la numarul de telefon din pagina de contact.
XI. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de societate prin intermediul www.logouri.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere la Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta de Urgenta 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Termenii si conditiile www.logouri.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC LOGOPRINT ADVERTISING SRL In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente de pe raza municipiului Bucuresti.
XII. Prezentarea ofertei
SC LOGOPRINT ADVERTISING SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra datelor tehnice prezente pe site-ul www.logouri.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.logouri.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Anumite fotografii de pe site-ul www.logouri.ro sunt cu titlu de prezentare si pot exista diferente intre acestea si produs.
XIII. Dreptul de retur
Conform OUG 34/2014, produsele confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar sunt exceptate de la dreptul de retragere.
OUG 34/2014 Art. 16
Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9 – 15 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele:
[…]
c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;
In siutatia in care nu s-au respectat specificatiile transmise de catre client, produsele se pot returna.
Procedura de denuntare si retur:
1. Puteti returna numai produsele pentru care nu s-au respectat specificatiile (dimensiune, culori, texte, etc.).
2. Returnarea se face prin trimiterea produselor la adresa: G.B tudor nr 3 Bucuresti Judet : BUCURESTI.
3. Transportul coletului de retur va fi platit de catre www.logouri.ro.
4. In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii.
5. Coletul trebuie trimis la sediul Logouri.ro in maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.
6. Suma platita va fi rambursata integral in 14 de zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare (daca cele doua vin separat, cele 14 de zile calendaristice trec de la ultima care a fost primita).
În urma intrării în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului.
XIV. Garantia de conformitate
Raspunderea www.logouri.ro pentru lipsa conformitatii produselor comercializate este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 30 zile de la livrarea produselor.
Logouri are obligația de a livra produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare, indiferent de forma în care se încheie, verbal sau scris.
Se consideră că un produs este în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:
a) produsul corespunde descrierii făcute de vânzător și are aceleași calități ca și produsele pe care vânzătorul le-a prezentat ca mostră sau model;
b) produsul corespunde oricărui scop specificat solicitat de către consumator, scop făcut cunoscut vânzătorului și acceptat de acesta la încheierea contractului de vânzare-cumpărare.
Produsele comercializate pe site-ul www.logouri.ro beneficiaza de garanție în baza Ordonanței nr. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008.
Toate bunurile comercializate de catre Logouri beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale. Bunurile sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
Logouri acordă o atentie deosebita produselor si serviciilor oferite si garanteaza pentru calitatea acestora. Clientii Logouri vor avea tot suportul necesar în cazul dorintei de returnare a unui produs.